HOE VIND IK DE PERFECTE TATOEAGE?

Dit is natuurlijk een heel belangrijke vraag, een tatoeage zit levenslang onder de huid en het is dus erg belangrijk dat de inkt geen schadelijke stoffen bevat.

Het internet heeft het veel gemakkelijker gemaakt om voorbeelden van tatoeages te vinden. Dit maakt het gemakkelijker dan ooit om inspiratie op te doen voor hoe je wilt dat je tatoeage eruit ziet. Tegelijkertijd kan zoveel keuze het moeilijk maken om te beslissen waar je moet beginnen met het zoeken naar de perfecte tattoo voor jou. Dit artikel geeft je een paar tips over hoe je op een systematische manier te werk kunt gaan om het wat makkelijker te maken.

Kijk daarom dus altijd eerst of de tattoo studio waar jij je tattoo wilt laten zetten een goedgekeurde GGD vergunning heeft, een inspecteur van de GGD heeft dan namelijk een inspectie uitgevoerd op de materialen die gebruikt worden in deze studio, om te controleren of de studio goedgekeurd is kan je hier controleren.

DENK NA OVER WAAROM JE DE TATOEAGE WILT

De meeste tatoeage-inkten gebruiken een of andere vorm van pigmentatie, samen met een drager of basisstof. De drageroplossing varieert niet veel van de ene inkt tot de andere. De drager werkt als een oplosmiddel en verdeelt het pigment vanaf punt van de naald naar de omringende huid.

Velen gebruiken tatoeages ook om hun verbondenheid met subculturen te tonen. Het is bijvoorbeeld gebruikelijk om een tatoeage te hebben als je deel uitmaakt van het biker- of punkmilieu. Meer sinistere voorbeelden zijn criminele subculturen zoals de Yakuza en de Russische maffia, die ook bekend staan om hun voorliefde voor tatoeages. Tatoeages zijn ook gebruikelijk in militaire milieus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

RELATED POST

Tattoo shop Rotterdam

Zoek jij een Tattoo shop Rotterdam voor het zetten van een tatoeage, het laten zetten van een piercing of voor…

Kan ik een nieuwe tattoo laten plaatsen na het laten weglaseren van m’n oude tattoo?

Voorheen was het vrij lastig om tattoos te verwijderen van een donkere huid. Dit kwam omdat oude tattoolasers minder goed…

TATTOO NAZORG

Als het goed is heb je een klein vermogen uitgegeven aan je nieuwe tattoo en deze wil je natuurlijk zo…