Tattoo shop Rotterdam

Zoek jij een Tattoo shop Rotterdam voor het zetten van een tatoeage, het laten zetten van een piercing of voor permanente make-up? Bij Tattoo Bob kun jij voor al deze behandelingen terecht. De specialisten van deze tattoo shop Rotterdam zitten voor jou klaar!

Je kan hier terecht om een tatoeage te laten plaatsen. Ook voor het ontwerpen van een tatoeage of het coveren van een tatoeage kun je terecht bij Tattoo Bob. Het zetten van een tatoeage gebeurd onder steriele omstandigheden. Er wordt met frisse naalden gewerkt en alle materialen die gebruikt worden, zijn steriel verpakt.

Een tattoo shop Rotterdam voor een nieuwe piercing

Wil je liever geen tatoeage, maar ben je op zoek naar een tattoo shop Rotterdam die bij jou een piercing kan zetten? Ook dat is mogelijk! Een piercing in jouw neus, navel of tepel. Kies je toch liever voor een intiem piercing, een oorpiercing of een gezichtspiercing?

Als je een piercing wil laten zetten kan dat vanaf een leeftijd van 16, onder de zestien is hiervoor toestemming van ouders nodig. Ook kun je bij een tattoo shop Rotterdam vaak nieuwe sieraden kopen voor de piercings. Verschillende vormen, kleuren en maten; voor ieder wat wils!

Tattoo Bob voor permanente make-up!

Nieuwsgierig naar permanente make-up? Dat is begrijpelijk! Steeds meer mensen laten hun wimpers, eyeliner of lippen bijwerken door een specialist.

Naast tatoeages en piercings kun je bij Tattoo Bob terecht voor PMU, dit is permanente make-up! Wil jij graag altijd mooie wenkbrauwen, lippen of een eyeliner? Laat je dan informeren over PMU. Hoe fijn is het als je ‘s ochtends niet om hoeft te kijken naar jouw make-up omdat dit zelfs dan al mooi is!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

RELATED POST

HOE VIND IK DE PERFECTE TATOEAGE?

Dit is natuurlijk een heel belangrijke vraag, een tatoeage zit levenslang onder de huid en het is dus erg belangrijk…

Kan ik een nieuwe tattoo laten plaatsen na het laten weglaseren van m’n oude tattoo?

Voorheen was het vrij lastig om tattoos te verwijderen van een donkere huid. Dit kwam omdat oude tattoolasers minder goed…

TATTOO NAZORG

Als het goed is heb je een klein vermogen uitgegeven aan je nieuwe tattoo en deze wil je natuurlijk zo…